Zajímají Vás vína, které mají nějaká výnamná ocenění? 

Pak jste na správné místě! 

Oceněná vína jako parametr hledání
Na Wines4U jsme pro Vás označili vína s vynikajícím hodnocením či medailemi z různých soutěží a vysokým bodovým hodnocením znalců.

V každé kategorii (Červená vína, Bílá vína, atd.) tak díky barevnému štítku s textem na první pohled vidíte, které vína získala nějaké ocenění. 

Navíc jsme zvýraznili i vysoké známky z aplikace Vivino, tedy hodnocení veřejnosti. Viz například těchto několik červených vín s hodnotou 4,3 z Vivino.

Nebo si můžete parametrizovat požadovaný výběr dle získaných "bodů" s hodnotami od 90 do 97, či si vybrat vína oceněná medailemi z soutěží

Nejvyšší známka 97 bodů! 
A nyní se můžeme pochlubit opravdovým pokladem, na který často nenarazíte.

Tedy 97 bodů a Platinová medaile v soutěži Decanter World Wine Awards 2023 pro Valserrano Gran Reserva 2016.

Jsme rádi, že Vám můžeme nabídnout tak výjimečný produkt. A ještě víc náš těší, že jsme si vybrali spávně, protože jsme u Valserrano Gran Reservy měli možnost volby mezi ročníky 2015 a 2016. Rozhodli jsme se pro 2016, protože nám chutnal víc a riskli jsme tak víno bez hodnocení, ačkoliv přechozí ročník 2015 se už v době nákupu pro eshop mohl pochlubit mnoha oceněními ve výši 94 až 95 bodů.  

Co je soutěž Decanter?  
Decanter World Wine Awards (DWWA) je označován jako největší a nejvlivnější světová soutěž vín. Koná se v Londýně a v roce 2023 proběhl jubilejní 20. ročník. 

Výsledky DWWA jsou celosvětově respektovány pro svůj přísný proces posuzování a výběru porotců světové třídy. Proto je soutěž mezinárodně důvěryhodná a uznávaná jak ze strany profesionálních uživatelů, tak i konečných spotřebitelů.